tjiiiiing*

hejsan alla happy people, hur e de med er ida? ja e föklyld=/ hoppas det blir bättre tills i morgon då e de ju valborg=D vad ska alla ni hitta på då?  ja ska till pildammrna i malmö=) ska träffa några kompisar och clubb luffa(H) ska bli ytterst nice:) undrar bara vad ja ska ha på mig=O måsta nog tvätta alla min kläder till morgon för ja kmr ha feeet beslutsångest ah fy vad ja längtar snart åker jag till gekland igen va ju där i februari sen i mars och april, allt som allt i 5 veckor, det bästa stället jag har varigt på och ja har varit i turkiet, danmark, tyskland, österike, polen, italien, kroatsien, slovenien , cypern(vet nt om det är en grekisk ö) och grekland. fast har varit många ggr på samma ställe:) efter sommaren ska vi ja och min man , till palestina och egypten eller japan:) efter de ska vi tbx till sveige han flyttar hit då:) såå mysigt så ska börja letas lägenhet idag=) vsr tykr ni ja ska leta, malmö eller lund? eller kanske sthlm och bli nk och sturepland snobb? nej tack:) just nu väntar jag på pappa och käkar spaghetti ringar i tomat sås haha , snart kmr pappa med jordnöts ringar:) mums ja försöker ju GÅ UPP I VIKT ngn som har tips? har provat det mesta men utan resultat, har provat att äta mcdonalds 3 ggr om dafen i ngr veckor men de funkade nt, :( skriv om ni vet nt :)?

grekland



<3

sephora

Tjingeling

hejsan allihopa,  nu tänkte jag skriva lite om grekland,=) jag älsklar grekland, gör nt ni? det är så himla mysigt där okej, kanske för att min man finns där, men var tänker ja nt säga:D grekland är ju fullt men öar och så, kundent blivigt mysigare:) och deras coctails, MUMS! har 2 favoriter, grasshopper och grek orgasm oh! men det är ju inte bra att dricka för mycke utomlands, eftersom att dom inte har kräk medel i deras sprit...  tur att vi har det i sverige=D! ooh, snart åker jag igen till grekland och ja ska vara där ca 4 månader så yttest nice=D ngn som vill följa med? ska niåka ngnstans i sommar och i såfall var och hur läge? nu ska ja lägga upp lite grekland bilder:)


tjiiiinnnnggggeliiiiiiiiiiiiing

idag har min syster blivigt konfirmerad! ytterst nice, vi samlades i kyrkan kl 1 och var där till 3, ytterst trevligt eftersom ja e religös ! gud spapade allt liv, så är det bara! detta är dag 6 för mig, har nt rökt på 6 dagar grattis till mig eller vad säger ni=)?


thingeling*

hejsan allihopa
hoppas allt e bra med er? för med mig är det kanoon! idag har ja mest tagit det lugnt sen stack ja till leila, hon lagade sjukt pulig mat som ja åt upp haha, är ju nt vegeterian längre! men ja äter dock nt gris!! eter vi hade ätit så satte vi på tv och gissa vad vi hittade då? jo en av mina absolute favorit filmer, Sin City! om ni nt har sett den så mååste ni göra det !! ca 30 min innan den slutade så somnade lilla leila, inte konstigt egentligen med tanke på att klockan faktiska var ca 00:30 och hon e gravid, aww hennes mage e så stor o fin o söt:D jag ville nt väcka henne så ja satt uppe med hennes man och kollade lite på ballar av stål, sen gick jag till bussen oc direkt när ja kom innanför dörren så ringde min man! aww har nt hört han röst sedan i morse haha saknar honom jätte mycket:( iaf, hur ska tjejers läppar se ut tycker ni? ja brukar spruta in en hel spruta restylane det finna halva och hela, och jag brukar ta en hel de kostar bara 3500. hos atarina skällenäs hon är lätt den bästa eftersom att resyltatet blir fint och naturligt det är snart daxför en ny för min del, brukar försöka attgöra de var 3 månad men ja tycker nt att mina läppar e allt för stora tycker ni?min restylane läpp bara överläppen dock fint va?

Jag gör ju faktiska bara överläppen ! en ja tycker att detta ser bra ut,


lip dock gamal blid
 pch ja hade druckigt ngr glas inna vi skulle ut vidare men det spelar mindre roll:P

men det finns ju vissa bloggare som gillar den här stilen
 BEHÖVER JA NÄMNA NÅGOT NAMN???????????????? tyvärr så är inte denna bilden fejkad, förstår nt hur två super söta tjejer kan förstöra sina l¨äppar så här??? nu ska ja sova klockan e snart 3 sheet godnatt tuttar

Tjingeling

och ett choklad till migJ Hejsan  allihopa, Just nu sitter jag pa planet pa vad till polen.  Ska byta plan dar for sista gangen YEEAASSSS!!!!  Antligen  slippa byta plan mer idag! Och nasta gang jag aker sa finns det iaf direkt plan, tur ar det, da har man bara en tid att passa och bara checka in en gang, istallet for tre, som ja har fatt gora nu , plus att i polan sa har jag bara 40 minuter pa mig att checka in, hitta ratt, ga igenom securitysaken och hinna hitta ratt gate, och ja undrar verkligen hur det ska ga, efter som att alla polacker ja har traffat i polen har varit himla otrevliga ACKLIGA RASISTER.   Dock sa ska man inte domma  manniskor innan man kanner dom, men efter forsta intrycket maste jag ju domma dom eftersom att jag aldrig mer kommer att traffa dom, jag aker just nu med polish airlines! Fy f*n sager jag bara  dålig service, daliga piloter, ackliga flygplan, ”flygvardinnorna/vardarna”  ar rasister dom   ger ut godis och dricka( allt fran juice till vin)  gratis mackorna   man ochsa far gar ut idag, sa var det sisst med nar jag akte med detta polsika saken, och fragar alla utom mig! Plus att det sitter en liten skitunge framfor mig som skakar hela sattet  alla ar allmant otrevliga eller jobbiga mot mig idag, Elle sa ar det jag som ar kanslig efter som ja bara har sovigt ca 30-60 minuter inatt! Jag saknar mig man som in i! har gratit i sonder mig i tre dagar..!  ngt som ar lite positivt ar iaf att jag har hittat jatte manga skota fest /club latar fran grekland som jag laddade ner nar jag var i athen! Sitter och lyssnar pa dom nu,

1: Alors on danse – stromae

2:  Miracle Love – DJ Project

3:  Serge Devant - Addicted

4: U and I - Medina

5: Tous Ponaei – Vegas

 

Mina ovriga favorti latar just nu ar  ocksa

1: Delnyo – Ether Party (Fly high)

2: Lady GaGa and Beyonce – Telephone

3: Rihanna – Rude Boy

4. Edward Maya ft Vika jigulina – Stereo Love.

Nu blev jag dock valdigt glad eftersom att dom kom med ett glas vin:)


sista dagen

 hej allihopa,
 idag ar min sista dag har i grekland, kanns lite ledsamt  att aka faktiskt, okej jag ska inte ljuga, ja har gratit sedan igar! till och fran,idag har jag och min man, eller nej vanta ja ska ta det fran borjan, jag vaknade ca 2 min man jobbade fortfarande da sa ja ringde honom och fragade nar han slutade han var redan pa vag hem sa jag tande en cigg och gick in och duschade efter det! min mans brors fru hade gjort min favorit ratt sa vi gick och at dar Mums! bamia med ris + en super god och nyttig sallad:)  efter det gick vi hem igen och min man sov en timme och ja fixade mig  sen akte vi runt och fottade mig och honom lite overallt haha ytterst alskvart(L) efter de gick vi till mitt favorti cafe'  och drack min favorti typ is latte med gradde och karamell smak! MUMS!!!  sen akte vi och kopte alkohol(A) en flaska ouzo och tva likor en banan och en jordgubb(kopte dom mest for att de va fina farger) och en till fast det ar en hemlis;) fick dock en tequila rose pa kpet, ja far alltid gratis sprit och drinkar nar ja e har for ja e vacker:D hahaha:P sen akte vi  hem och ja packade mina saker:( imorgon flyger ja hem igen helt ensam  och bytar plan 3 ganger:( vi hors mer i morgon take care:)

gar dagen!

jag har ju redan berattat lite om hur varan pask var, sa har kmr pytte lite bilder :)

en osminkad liilzandra med skum i hela huvudet:P love u<3

en osminkad Liilzandra:) liknar ju dock en kycklin har men de passar ja bra till pasken haha ;)

tjingeling,

hejsan allihopa! idag har ja och min man, hans bror och frun och deras sons tjej ar hos ett par anner  iannan stad, ytterst trevligt:) vi va uppe i bergen och hade oss hahha, nej men det blev lite nice fotton:)  FRAN MIN MANSS BRORS KAMERA SA KNA TYVARR NT LAGGA UPP BILDER NU ... vaui bergeen fns det ett atte gamalt slottom typ hade fatsnder, men d vakit fint:)

iaf har uppe var ja idag, archangelos heter byn:)

archangelos

Ser ni den finfina kyrkan :D? har ni varigt har?  brukar ni resa mkt och isa fall var? skriv och beratta:D
nu ska ja fixa lite saker  tjingeling taake care!

mkt nice nails nd lips and teeth! hihi!


Heejsan allihopa!

godag,!  hur ar det med er? hoppas bra iaf, idag firade jga pask har i rhodos, med min man min mans bror och hans fru + barns saklart! och massor med arabiska vanner  det vara bara en grek dar och det var hans brors fru (tva grekes om man raknar med deras 2 barn edfter dom att dom ar halv arab/grek) restan vi firade emd var rumaineri och balkan! JAG VAR DOCK DEN ENDA SVENSKA, MEN JAG VAR INTE ENSAM OM ATT INGE KUNN GREKISKA (MER AN NAGRA ORD HIT OCH DIT HAHA!)  ville egentligen nt saga till er varifran min man kmr men nu vet ni ju allihopa redan det! vaknade tidiga ida, kl 7 av smartan vackte mig:( vaknade och somnade om igen efter  ngra min max 30! haha nej detta ar faktiskt inget att skrattaom/at efter som att ja har raknat ua att jag tar ca 2500 mg i medicin om dagen! inge kul alls!  har dock druckigt, vilket inte ar bra alls! lite mer an en vin flaska och nagra vodka drinkar.. angest!  min man ligger har och snarkar brevid mig, Naauuuwww<3 , han e min lilla bebis(dock e han 25 och ja 18) men endan min bebis<3 fy, har ni ngn gang upplevt akta karlek? kriv garna och dela emd er av det, om ni vill! for jag tror att detta ar min forsta gang ja kan vara 100000% mig sjalv och endan ha en man som alskar mig:) eftersom att jag ar i grekland sa ar nt tiden desamma skiljer ju bara en time men endan! har ni lasare tangkt pa att jag mest bloggar pa kvallen/natten/tidig morgon? det har ja ellahfall, aaahhhhhhhh, min man gjorde nyss ngt ja alskar! dock bara i c 3  sekunder sen somnade om han om haha och hans hand trillade ner fran min rygg=( jag tror att det blev for rokigt i rummet sa att han vaknade till=/ ROKER ngn av er?  eller har ni gjort? isa fall hur slutade ni ? har namligen borrjat bli valdigt acklaf av cigaretter och borjar ma illa varje gang ja roker.. maste verkligen sluta=/ har ni ngra tips om hur? skriv garna en komentar, isalfall,(skriv annars med) nu ska ja ga och tvatta bort mitt smink och sen e de nanna kudden som galler, Kraaaammm take care GLAD PASK!!!



godkvall, haha!

hej igen, är fortfarande kvar i sangen, fast mår mycket battre nu tur e de va:D efter alla dom drinkarna igar sa mar jag antligen battre, undrar om ja verkligen va heeelt nykter nar jag vaknade med tanke pa stavningen haha :) mi man e iaf brevid mig nu, dock visar ha ningen kalek eftersm att han sitter pa facebook typ 24/7 han borde verkligen gifta sig med sin farm och fishville, han visar ju karlek till dom och nt till mig haha ;) min ring ä dock superduper fin ligger oc tittar pa min fet diamant nu, love it! Den passa  utmarkt tilll mina babyrosa agla

Usch..

Godmorgon far jag vall saga..!!? vaknade för ca en timme sedan av att ja hade jatte ont=( sa ja gick upp och borjade koka makaroner nar min man vaknade och fragade vad fan jag holl pa med, efter att jag hade forklarat for honom sa sa han skit samm kom och lagg dig och sov har igen, men efter som att smartan typ tar over allting sa fortsatte jag att  koka mina makaroner:D   makaroner(ej snabb) dom skruvade! blandat med smulad feta ost ta inte for mkt! och ketchup med salt och ett stort glas Tranbarsjos! MUMS! (Y) dem tva feta  tabletterna ar dock ett minus! har precis rokt min morgon cigg med=( fy maste sluta uppp med rokadnet, kan bli lite svart eftersom att jag har rokt i 7 ar! har faktiska borjat bli sjukt acklad av cigg, vilket ar ganska positivt tkr jag :D eller vad sager ni? dock hade jag hoppats att min medicin skule decka mig sa att jag kan sova vidare tills kl 11 efter som att jag och min man sk till beautficente idag igen WIIE! Dock har han trottnat pa det oc ill nt folja med in eftersom att han ar den enda killen som gar in dar haha auuw vlken gullig man jag har big love to u baby<3. har en svag kannsla att jag maste till banken och plocka ut lite mer cash(A) har hittat en sjukt fin jacka! dock kmr ja aldrig fa tag pa den efter so att beyonce har den i hennes och lady gagas lat Telephone! Ni kanske vet vilken jag menar, Den blaa men axelsmycken ? givemee!


 dena har jackan:! sa vad tkr ni om den ?  kexxiii va?:D:D

idag pa beauticenter sa vet jag redan vad ja ska ha, bla glitter ogonskugga och en och gron, knallrosa lappstift och  likadan ogonskuggaD efter som att de  high fashion med  mkt farger, om ni ngn gang kan fa tag pa market Sephora, sa tveka inte! den absolut bsta smink market, fargerna ar klara och fina, plus att dom sitter som berg( altsa dom forsamrs inte  pa kvallen )
 
Denna  var de ju a som jag hade tankt kopa, fargen ser ganska dalig ut pa bilden men jag har ju edan sett den ivarklighten och vet att denna med en supergron ögonskugga  kmr gora susen:D
ogon orgasm! Tror ni nt att det kmr bli snyggt?

 hur tjusigt som helst! Hittade denna med  på internett! riktigt snygg hitar ja dom idag sa koper ja dom! eller vad sager ni ?

Usch nej nu tar smartan over=/  ska roka en cigg nu och sen spring ner och kolla om dom har oppnat cigg affarerna:) vet nt om ja ska ta en dusch sen eller om ja sak oversaka min man genom att stada vad tkr ni later bast?  skulle egentligen vilja blogga ngra timmar till, men  ja et ju att ni lasare nt vill ha for langa inlagg haha:D  hos lit senare ida ha de bra take care:D






Laila och Jag :)<3


vilken kanon dag!

Idag. o my var ska ja borja !?  jag vaknade och holl pa att kissa pa mig sa ja rusade in pa toan och efter 2 minuter samma sak! min man va ju som vanligt nt hemma:(  sa ja slangde ivag ett sms till honom att han var tvungen att komma hem  och ngr minuter senar  kom han in genom dorren och fragade vad som stog pa, ngr sekunder senare var vi pa vag till sjukhuset,  tips: Bli aldrig sjuke i grekland for deras sjukhus ar ackliga!  dom ar bygda som labyrinter plus att dom ar valdigt gamla! pa sjukhuset gick de ganska snabbt ja tillbringade 90 procent av tiden pa toan! hahahaha efter som att ja nt kunde pissa sa fick min man aka ivag och kopa vatten medans jag laste in min pa toan och satt o vanta!  svenska kan ju nt dricka utlanska krav vatten pga att var magflora nt tal det! (lekte smart dar)!  nar ja till sist klara pissa ut pytte lite sa gick vi ut och  fick prov svar, uronvagsinfekton och antagligen njursten!  sa dom sa till mig att jag var tvungen att gora ultraljud nar ja kom hem till sverige igen, sa de e vall bast att lyda dom da, eller?!  ja fick mediciner  2 olika!  och nu  ar jag helt deckan, dom gor mig jatte trott och ja kanner mig lost i huvet! fy :( hors senare ska nanna!

Ooh,

tjingeling.

Idag borjade min dag valdigt bra tycker ja, jag vaknade, lag i sangen i kanske 30 min och bara slappnade av,  sen stack min man ivag i ca en timme, dock passade jag pa att ata upp all feta ost =D! efter som att jag gar pa diet nu vilket jag docka har behovt valdigt lange inte for att ja e tjock! utan for att jag ha haft valdigt mycket problem med min hy, naglar, har osv.  i forgar och igar har kag shoppat smink i massor fran market sephora, mkt bra marke! har och köpt en ljuvlig creme som luktar karleks mums fran sugar babes! mky lovley:)  jag kopte ocksa Lash Plus! mkt bra, jag rekomenderar den till alla som vill ha langre ogonfransar!  anvander den morgon och kvall, och med sephoras  volyme mascara och med den guldiga loreal telescopic sa far du dom perkefta ogonfransarna ever! iaf,  ja har dock varit i kyrkan ida eftersom at jag ar  kristen och ja ja ar religos!  jag gick dit med min mans brors fru och deras undebara lilla  dotter ! sotare  6aring har jag aldrig sett! vi var i den grekiska ortodoxa kyrkan i ca 1,5 timmar ytterst trevligt:)<3 v gick tsm hem till mi nman efter kyrkan och  gjorde ett april skamt  haha det var himla kul att se mi mans ansiktsutryck  ! haha <3 nar vi sedan kom upp till hans lagen het var det tusen manniskor dar,  jatte pinsamt var det, eftersom att jag var den andra som inte  fattade ngt  av vad dom sa  sa ja gick och gjorde en super god pasta sallad till mig, min man och min mans brors son:) dock fick ja en blomma av deras dotter auuw big love till henne puss pa dig sotnos<3!   efter ett tag sa gick dom ju saklart och da blev det fram med rodvin direkt!  dricker det varje dag nu sa det kanns som att ja far borja ta de lite lugnt..(A)  nu ar det sovdags! sov gott alla hors imorgon :) (SRY FOR ATT JA NT HAR LAGT UPP MER AN EN BILD MEN DET KMR  IMORGON ELLER OVERMORGON)

RSS 2.0